Ingrediente:
Pentru waffles:
~250 g faina
~3 oua
~3 linguri zahar
~500 ml lapte
~un plic praf de copt
~100 g unt topit
~o esenta rom sau vanilie
~un praf sare
Pentru topping
~inghetata de vanile, fructe sau cacao
~dulceata de capsuni
Preparare:
Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuma, galbenusurile se amesteca cu laptele, esenta si untul topit.
Faina se amesteca cu zaharul, sarea si praful de copt, peste ea se adauga galbenusurile amestecate cu laptele si untul iar la sfarsit punem albusurile spuma.
Cu un polonic punem din compozitie in aparatul incins.
Pentru waffles:
~250 g faina
~3 oua
~3 linguri zahar
~500 ml lapte
~un plic praf de copt
~100 g unt topit
~o esenta rom sau vanilie
~un praf sare
Pentru topping
~inghetata de vanile, fructe sau cacao
~dulceata de capsuni
Preparare:
Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuma, galbenusurile se amesteca cu laptele, esenta si untul topit.
Faina se amesteca cu zaharul, sarea si praful de copt, peste ea se adauga galbenusurile amestecate cu laptele si untul iar la sfarsit punem albusurile spuma.
Cu un polonic punem din compozitie in aparatul incins.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu