Etichete

duminică, 20 aprilie 2014

Despre Stilul Lady !!!

Buna fetele , dupa cum am mai scris si in alte postari ,fetele din imagini sunt simple blogarite din Spania .
Astazi am ales sa public alte noi imagini dar totodata cu un  nou stilul , stilul lady. Din punctul meu de vedere este cel mai elegant,decent si cred ca va ramane intodeauna la moda, tin  sa precizez ca este stilul meu preferat, sau care cred ca ma caracterizeaza, fiindca cuprinde toate acele elemente preferate de mine, ceva romantic, ceva country, ceva navy sau ceva masculin, ador tinutele lady.

Imbina foarte bine acele caracteristici feminine cum este, feminitatea,decenta,machiajul...bineinteles feminin nu inseamna neaparat senzual,sunt excluse lucrurile mulate, spatele gol, fustele mini, rochiile fara bretele, transparentele evidente sau decolteurile exagerate.
Decenta , dar nu imbatranita prematur: hainele in stilul Lady decente dar nu batranicioase, fustele si rochiile au lungimi pana la genunchi, nu au crapaturi/despicaturi/fante laterale mai mari de o palma, decolteul dezveleste doar cat trebuie, bretelele de la rochii sunt destul de late, umerii deseori acoperiti, niciodata prea scurt.
Gratioasa, dar nu firava: genti mici, structurate cu maner scurt sau plicuri, perle si bijuterii, palarii, baticuri, manusi, esarfe, century, incaltaminte eleganta cu toc mediu sau jos, pantofi cu bareta la spate, cizme clasice sau de calorie. 



















































Machiajul  este natural, pentru a sublinia frumusetea naturala, aspectul aratos si ingrijit, parul este strans de obicei la spate in coada sau coc sau tuns elegant. Poate fi prins in funde sau bentite; trebuie sa incercati si baticele si esarfele, palariile neaparat si nu uitati de manusi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu