Etichete

joi, 2 ianuarie 2014

Decoratiuni si amenajari interioare .

Decoratiuni,amenajari... hmm ce frumos :) pot sa zic ca iubesc arta in orice consta ea, mai ales cand este vorba de asa ceva. Am ales aici niste poze,niste idei pentru cine este in cautare sa decoreze o casa,o camera  sau pur si simplu sa va incant putin privirea cu aceste minunate amenajari interioare. Fiecare casa are propria personalitate',este originala intr-un fel anume,multi dintre noi pastram obiecte de o valoare sentimentala sau colectionam diverse lucruri,etc
Am selectionat stiluri diferite dar cam pe aceasi unda cu viziunea mea,sper sa gasiti ceva interesant aici.
Intodeauna am fost si sunt de parere ca o casa frumos amenajata iti creeaza si acea stare de bine, de armonie, de care avem nevoie.
Vroiam sa mai precizez ceva, sa stiti ca nu intodeauna lucrurile frumoase sunt neaparat scumpe,poate este nevoie de putin mai multa imaginatie uneori, decat investitie financiara.
Momentan locuiesc in Spania de cativa ani, pentru cei care au o curiozitate sa cunoasca si alte traditii sau pur si simplu sa vada alt stil de viata de famile  referitor la locuinta , vroiam sa precizez ca imi place stilu lor, citeam undeva si am observat chiar si eu ca spanioli sunt foarte diferiti de restul vecinilor europeni atunci cand este vb de intimitatea lor,de ex pt ei dormitorul si baia sunt spatii foarte private 'no entry' , aici salonul este locul cel mai social al  casei si cel mai comun si doar acolo se gasesc televizoarele si restul aparatelor,dormitorul este strict pentru odihna si lectura,in majoritatea cazurilor si mie personal mi se pare un lucru firesc si normal ceea ce la noi in tara nu prea intalnim,noi obisnuim de multe ori sa adormim cu televizorul pornit.
Daca tot am deschis subiectul cum se traieste aici , o sa continui intr-o alta discutie despre mai multe lucruri,obiceiuri,traditii, despre spanioli si din Spania ... va las sa admirati aceste minunate decoratiuni !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu