Etichete

sâmbătă, 11 ianuarie 2014

Despre fuste si tendintele anului 2014

BUNA doamnelor si domnisoarelor! Acest articol ne este dedicat cu intregime doar noua.Am ales sa scriu despre o mare dilema pe care o avem mereu cu toate,cu ce sa ne mai imbracam azi,fusta sau pantalon?
Fie ca este vorba de un eveniment,servici,scoala sau oricare loc cu siguranta asta este o dilema pentru fiecare dintre noi, iar la final  ne este mult mai usor sa alegem pantaloni sau ceva de genu,probabil ca ne este mai simplu de asortat sau nu ne dau mari batai de cap.
De ce sa nu alegem fustele !!? Suntem femei si trebuie sa ne simtim feminine,dar de multe ori nu stim probabil cum sa asortam fusta tinutei noastre,sau nu se potriveste cu iesirea noastra sau pur si simplu nu ne pricepem la moda.
In aceste imagini de mai jos am ales cateva tinute si cateva forme si modele de fuste.Sper sa va vin in ajutor si sa va aduceti aminte de aceste mici sfaturi atunci cand alegeti sa imbracati o fusta.In garderoba oricarei femei trebuie sa existe minim o fusta de orice fel.In pozele de jos puteti vedea ca o fusta ii vine bine oricarei femei.
Fusta este prin definitie emblema elegantei, fiind piesa clasica, simbol al feminintatii  tuturor timpurilor. Scurta, lunga sau midi, dreapta, evazata sau drapata, aceasta întruchipeaza atatea forme cate tendinte si siluete exista.
Bineinteles, va trebui mereu sa tinem cont de cateva mici secrete sau trucuri care fac ca tinuta noastra sa mearga perfect cu evenimentul,ziua sau oriunde ne-am duce.
De exemplu, este de preferat ca fusta noastra sa nu fie prea scurta pt o tinuta de zi,daca suntem mai slabute sa optam pentru cele cu imprimeuri sau mai voluminoase si daca nu invers,atentie la culori,daca sunteti foarte inalte ele merg perfect cu incaltaminte joasa,etc...
Tendintele anului 2014,in materie de moda  ne aduc fustele plisate,prima poza pe care am atasato este o imagine cu mai multe tinute in care putem gasi aceste fuste si de ce nu putem chiar sa ne inspiram.
Despre culorile care se vor purta se spune ca,in  acest an culorile care vor domina vor fi cele pastelate,rozul pudrat de exemplu.La fel,materialele in 3d,texturile metalizate si imprimeurile florale vor fi in anul acesta in mare cautare.
Fusta care nu se va demoda niciodata si care se spune ca este cea mai sexy,este cea conica....

Nu uitati !    Suntem femei si din cand in cand trebuie sa aratam lucrul acesta,feminitatea o putem arata si prin ce imbracam. Promit un book cu poze ,in care am sa aleg ca in tinuta mea sa gasiti fuste, probabil va pot inspira tinutele mele,bye ...pe curand

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu