Etichete

vineri, 3 ianuarie 2014

Modele de unghii ! by Alexandra Violeta

Buna fetelor ! Aceste articol este dedicat  in totalitate numai pentru noi fetele...unghiutele noastre trebuie sa fie mereu ingrijite si de ce nu pictate sau lacuite,dupa placerile noastre, sper sa gasiti vreun model sa va placa.
Toate modelele sunt facute de mine, atat partea tehnica cat si cea estetica !
Pasiunea asta pentru unghii am descoperito de micuta, de cand eram o fetita, visam sa am cele mai frumoase unghii, mereu imi placea sa inventez' modele noi si tot felul de decoratiuni.In timp am ajuns si eu la un salon profesional unde am ajuns cu o dorinta... sa imi pun unghii de portelan' asa se numeau pe atunci,fiindca imi doream unghiile mai perfecte si mai rezistente,de acolo a pornit totul...ma impresionat faptul ca poti avea unghii perfecte in putin timp si sa dureze pana la 2 -3 saptamani...si ce daca nu erau ale mele, daca erau perfecte !
Dupa un timp, au inceput cautarile pe site-uri specializate pt asa ceva,am inceput sa imi achizitionez produse si aparatura, fiind asta o dorinta,sa am o meserie in domeniul acesta,sa pot imbina utilul cu placutul..precizez ca iubesc arta in general.Imi doream sa pot impartasi sau macar sa pot face si altor fete ceea ce imi faceam mie.
Eram deja stabilita in Spania (2010)cand am inceput sa fac primele mele unghiute facute chiar de mine (2011)apoi am si inceput sa muncesc pe contul meu si cateva saptamani am muncit si intr-un salon unde am avut ocazia sa cunosc mult mai multe lucruri si sa fiu apreciata, doar ca nu eram multumita financiar...dupa care am vrut sa fie si mai serios totul si am inceput sa fac niste cursuri de specializare(2012).
Am  gasit aici (Spania )un centru sepecializat in asa ceva si am inceput sa urmez pentru cateva luni cursurile de tehnicean sau protezist in unghii artificiale cat si decoratiunea lor, iar apoi am reusit sa obtin si acele diplomele care  imi pot certifica si atesta cea ce fac.
Sunt mandra de faptul ca de visele mele nu s-a ales praful si continui cu asta pentru ca deocamdata sunt intr-o continua dezvoltare si incerc sa ma mentin macar asa ca pana acuma.
Vreau sa inchei cu un mic sfat sau o incurajare pt voi fetelor,daca aveti un vis oarecare sau sunteti talentate in asa ceva incercati sa munciti in domeniul, nu lasati ce puteti face azi ,pe maine.
Sustin si apreciez cand vad adevarate profesioniste in domeniul asta si ma bucur sa vad ca exista atatea persoane care dau dovada de talente artistice,de multa perseverenta si nu in ultimul rand,de multa munca.
Pentru moment va las aceste poze alese la intamplare din galeria mea, am sa postez mai multe poze,trucuri sau secrete ale unghiutelor, pe curand... va pup

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu